Gazduire web
Web prima pagina   |   Gazduire sectiunea client   |   Hosting contact                   
Web Hosting GAZDUIRE WEB        RESELLER WEB        VPS        SERVERE DEDICATE        COLOCARE       DOMENII      
Pachet reseller web personalizat   |   Pachet gazduire web SSD   |   Servicii de promovare web   |   Instalare automata a scripturilor    |   Parteneriat Gazduire web  |   Intrebari frecvente
 
Servicii SPATIU.RO
 
Selecteaza rapid serviciile oferite

Inregistrare domenii
La SPATIU.RO beneficiati de cele mai bune oferte pentru domeniile de internet. Inregistram pe numele clientului domenii .ro si internationale avand printre cele mai mici preturi de pe piata romaneasca .

Gazduire Web
Cu noile planuri de gazduire web SPATIU.RO beneficiati de preturi imbatabile si pachete personalizate de gazduire.
Gratuit la toate pachetele oferim si solutie de backup zilnic / saptamanal / lunar pe servere dedicate.

Gazduire Reseller
Pachete Gazduire Web Hosting Reseller WHM + cPanel.
Clientii care vor sa vanda pachete de gazduire sau sa isi gazduiasca mai multe domenii oferim pachete de reseller preconfigurate sau personalziate, unde se pot gazdui domenii nelimitate.

Virtual Private Server
VPS - Virtula private server, o solutie eficienta din punctul de vedere al costurilor.

Servere dedicate
Aplicatiile tale vor dispune de toate resursele serverului. Nu mai esti limitat in nici un fel de mediul shared specific gazduirii web sau VPS.

Colocare servere
Datacenter-ul este deservit de 2 UPS-uri profesionale de 30 kVA. In eventualitatea unei intreruperi a alimentarii cu energie, generatorul electric diesel de 100 kVA alimenteaza UPS-urile si aparatele de climatizare, oferind o autonomie de 24 de ore.

Servicii de optimizare SEO
Servicii de Optimizare SEOOptimizarea SEO - Search Engine Optimization este primul pas care trebuie facut pt. ca un site sa devina vizibil in mediul online. Operatiunea de optimizare a unei paginii web, necesita coordonare intre cuvintele existente pe site, cuvintele din descrierea site-ului, domeniu de activitate si vanzarea produselor sau/si servicilor.
Servicii asigurate de www.directoareweb.biz

Inscrierea web siteului in directoare web
Directoare WebInscrierea in directoare web este al doilea pas care trebuie facut dupa realizarea unui site si optimizarea paginilor acestuia.
Un site fara vizitatori este un site inexistent! Procesul de inscriere in directoare web si introducerea in motoarele de cautare este una dintre cele mai importante etape pentru a anunta exsitenta web siteului.
Servicii asigurate de www.directoareweb.biz

Publicarea unui anunt in sute de siteuri de anunturi online
Publicarea unui anunt intr-un format comercial care sa prezinte serviciile si/sau produsele promovate de un web site, creaza reale beneficii.
Inafara de apropierea imediata de clientii interesati, prin metoda traditionala de mica publicitate, prin procesul de publicare a unui anunt obtinem linkuri directe spre siteul prezentat in contextul anuntului.
Servicii asigurate de www.agentiadeanunturi.ro

Realizare si promovare anunt video
In ultimul timp motoarele de cautare si-au diversificat optiunile permitand cautarea de informatii in site-urile din aceste baze de date si in alte formate (imagini, sunet, filme, etc.). Comanda realizarea unui material video ce va descriere oferta (servicii, produse, etc), pe care il vom posta in zeci de siteuri care ofera suport video.
Servicii asigurate de www.productievideo.eu

-------------------------------------------------------

Daca ai un cont de gazduire web sau esti reseller SPATIU.RO , beneficiezi de o reducere a tarifelor serviciilor oferite de siteurile partenere.
15% reducere la toate serviciile prezentate in siteurile partenere.

  
 
Web hosting

TRANSFERUL DATELOR

Vii de la un alt Provider?
Te ajutam sa muti toate informatiile web siteului / siteurilor (mailuri, fisiere, baza de date, ns-uri).
Mutarea site-ului se va face cu downtime minim.
 
Web Site GRATUIT

Web gazduire

CUM UTILIZEZ cPanel-ul?

Tutoriale video
Imediat dupa logare, accesati sectiunea "Preferences > Video Tutorials". Aici veti gasi video prezentari pentru cele mai importante operatiuni de management ale acestui panou de administrare.
 

 

© 2002 - 2014 SPATIU.RO     Toate drepturile rezervate - Web Dedicated SRL

Termeni si conditii - Web Hosting - Reseller - Servicii de Gazduire Web - Web hosting Free - Angajari, locuri de munca - ANPC
 

Preturile afisate, sunt preturi finale si contin toate TAXELE !