Gazduire web
Web prima pagina   |   Gazduire sectiunea client   |   Hosting contact                   
Web Hosting GAZDUIRE WEB        RESELLER WEB        VPS        SERVERE DEDICATE        COLOCARE       DOMENII      
Pachet reseller web personalizat   |   Pachet gazduire web SSD   |   Servicii de promovare web   |   Instalare automata a scripturilor    |   Parteneriat Gazduire web  |   Intrebari frecvente
 
SSD Hosting
 
Viteza si performanta in afisarea datelor.

 
Ce este tehnologia SSD (Solid State Disk)

SSD Hosting este o tehnologie revolutionara in domeniul stocarii datelor. Acest tip de stocare si prelucrare a datelor ofera site-urilor complexe o viteza sporita, pe care pachetele de hosting traditionale nu o pot oferi.

Tehnologia SSD Hosting are la baza discuri Solid State (SSD), care reprezinta un tip nou de hard disk, in care locul platanelor a fost luat de chip-uri de memorie flash.

Tehnologia SSD Hosting ofera rate mai mici de consum de energie, viteze mai mari de transfer si permite clientilor nostri sa ruleze baze de date si aplicatii la viteze impresionante. Pachetele de SSD Hosting reprezinta astfel solutia ideala pentru site-urile cu trafic semnificativ sau pentru cei care doresc sa creasca performanta online.

Avantajele tehnologiei SSD

Solutiile SSD Hosting se adreseaza site-urilor cu trafic semnificativ sau celor care doresc sa creasca performanta online.

Printre avantajele oferite de tehnologia SSD Hosting se numara:

» valoare extrem de mica a seek time-ului

» interogarea extrem de rapida a bazelor de date

» SSD Web Hosting = performanta ridicata, eliminandu-se timpii de asteptare ai procesorului la citirea/scrierea de pe hard disk-urile cu platane

» incadrare perfecta in standardele curente de Green Computing, deoarece tehnologia utilizata presupune un consum mic de putere energetica

» siguranta datelor este asigurata de un algoritm specific de distribuire a datelor pe intregul volum, evitandu-se ciclurile repetate de scriere in aceleasi sectoare.

» MTBF (Mean Time Before Failure) 1.000.000 ore (peste 100 de ani)

» nu necesita defragmentare

» erorile la scriere/citire sunt infinit mai putin probabile decat la disk-urile cu platane

   
 
SSD
SSD Web Hosting
WEB
  
HOSTING
Web Hosting
SSD HOSTING

© SPATIU.RO     Toate drepturile rezervate - SPATIU SYSTEM NETWORK SRL - SSD Hosting

SSD Hosting - Solid State Disck Hosting